Qui som

Lo Somriure solidari

Lo Somriure Solidari és una associació que te com un dels seus objectius principals el potenciar i difondre els aspectes terapèutics de l’humor, així com preservar la figura del pallasso aprofitant tots els aspectes tecnològics que avui la tècnica ens ofereix.

La nostra entitat és una entitat i companyia jove, amb un espai propi dins del panorama artístic i formatiu.

L’embrió va néixer l’any 2001 on comença a col·laborar amb diverses entitats de la ciutat sense afany de lucre i poblacions properes en el camp de la formació i aportant idees; però sobretot amb noves metodologies pedagògiques basades en l’humor i la seva expressió com eines terapèutiques que poden facilitar la relació entre les persones i donar a conèixer els beneficis terapèutics dels seus efectes.

Sempre hem estat oberts a propostes i iniciatives socials que sorgeixen arran de col·laborar amb entitats, col·lectius, etc. de la zona.

També han treballat en l’educació, han fet promocions, inauguracions, clownclussions de jornades i altres produccions per encàrrec per diferents entitats i empreses. També han col·laborat amb altres companyies i professionals de l’espectacle i art engeneral.

Copyright 2017 - Lo Somriure Solidari